Aktuellt

 

TME Elektronik i Söderåkra AB

TME Elektronik har sedan starten 1987 drivits som enskild firma av Tomas Svensson. Vid årsskiftet övergick produktionen till TME Elektronik i Söderåkra AB. Företaget fortsätter med samma organisation och verksamhet som tidigare.  

Läs mer

Laddstation och belysning till multifunktionell möbel

TME Elektronik fick uppdraget att förverkliga Jangir Maddadis visuella idéer kring laddstationer med belysning för den multifunktionella möbeln SPACE. Den lösning som TME Elektronik utvecklat är en USB-laddstation med pulserande LED-belysning. Möbeln har åtta individuella sittplatser, där varje plats har en egen USB-laddstation för den uppkopplade människan.  

Läs mer

Prototyp av kraftmodul

Prototyp av kraftmodul

TME Elektronik har varit med och tagit fram prototyperna och produktionsunderlagen för Abatel Power Module 48V 140Ah, som visas på Elektronik 2013 på Svenska mässan i Göteborg. Produkten är en kraftmodul med högpresterande litiumjonceller framtagen t.ex. för att möta framtidens applikationer inom Telecom, eMobility, energilagring m.m. där krav på hög energidensitet och cykellivslängd är avgörande. […]

Läs mer

Utrustning för ytmontering

Utrustning för ytmontering

För att kunna möta kundernas behov av ännu kortare ledtider för t.ex. prototypserier har vi investerat i utrustning för ytmontering bestående av en stencilprinter från Techno samt en pick & place maskin och en varmluftsugn från Mechatronika. Följande förutsättningar gäller i vår produktionsline: -Kortstorlekar upp till 255 x 355 mm, såväl enkel som dubbelsidigt. -Komponentstorlekar […]

Läs mer

Köpt in en lasergravyr

Köpt in en lasergravyr

TME har utökat sin maskinpark med en lasergravyr. Vi kan nu laserskära och gravera i olika plaster och andra mjuka material. Dessutom graverar vi enkelt och smidigt på vissa metall-, glas- och trämaterial.  

Läs mer

Test av prototyp av styrkort till Airwatergreen

Test av prototyp av styrkort till Airwatergreen

TME har utvecklat hårdvaran till ett styrkort för en avfuktare och tagit fram en prototyp som testats framgångsrikt. Avfuktaren är utvecklad av Airwatergreen som erhållit förstapris av, SKAPA Framtidens Innovatör, för uppfinning av en unik kondenseringsteknik från luft till dricksvatten.  

Läs mer

Mässerbjudande

Mässerbjudande

Under mässan Elmia Subcontractor 9-12 nov kommer vår produkt Dana 20/40, som är en klippmaskin för slang och kabel, säljas till rabatterat pris. Besök vår återförsäljare WireTec AB i monter D01:03. Dana 20/40 finns för demonstration i montern.  

Läs mer