Om oss

Om oss

TME Elektronik har sedan starten 1987 fungerat som teknisk problemlösare och innovatör inom elektronik och mekanik. Genom långsiktiga och ömsesidiga samarbeten med våra kunder och leverantörer har vi idag utvecklat ett kreativt arbetsflöde där vi hjälper varandra till bra helhetslösningar.

Vinnande koncept

TME Elektronik är beläget i Böke på ostkusten mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Företaget ägs och drivs av Tomas Svensson och har vuxit från att vara ett enmans företag på 10 m² till ett glatt gäng som huserar i 600 m² fräscha lokaler. Gediget tekniskt kunnande, personlig service och en hög ambitionsnivå har visat sig vara ett vinnande koncept.

Full koll på läget

TME har en tillräckligt liten organisation för att alltid kunna ha en nära och personlig kontakt med dig som kund. Samtidigt så är vi tillräckligt stora för att kunna ha kapacitet när det gäller. Vi kompletterar varandra med olika kompetenser och bakgrunder. Gemensamt är viljan att lösa problem, finna nya innovativa lösningar, samt arbeta för personlig och snabb service.

Vår affärsidé

TME Elektroniks affärsidé är att i nära och personliga samarbeten med våra kunder utveckla anpassade elektronikmekaniska lösningar med hög kvalité.

Behörigheter

Vi arbetar aktivt med att utbilda vår personal både internt och externt för att kunna möta våra kunders krav och önskemål.

FSD5115
Vi har genomgått utbildning enligt FSD5115 och kan utföra kvalitativa mjuklödningar.

EMC
Vi har personal som är utbildade i EMC och har därmed fördjupade kunskaper om generering, spridning och mottagning av elektromagnetisk energi.

CE
Även inom detta område har vi kompetens och kan tillverka CE godkända produkter.

Back to Top