Komplett kabelklipp

Produkten är inaktuell, kontakta oss vid intresse…
Dana 20/40 är kabelklippmaskinen för dig som uppskattar en bärbar, driftsäker kabelklipp som kapar med hög precision med minimalt materialspill. Maskinen kan användas för kapning av en stor mängd material som tex gummi, plast och vissa metaller.

Lätthanterlig

Dana 20/40 är mycket lätthanterlig och är med sin låga vikt, samt kompakta storlek lätt att förflytta. Eftersom att den kan kopplas upp mot en dator och är programmerbar, så är den flexibel och enkel att använda.

Kapar det mesta

Den klarar kablar upp till 10 mm² och max materialstorlek i maskinen är 40 mm i bredd och 20 mm i höjd. Det finns längdkorrigeringsmöjlighet i programmet och den maximala programmerbara längden är 32 m. Kabelklippmaskinen är mycket snabb och klipphastigheten är vid 100 mm kabel 180 st /min.

Kraftfull och exakt

Dana 20/40 mäter inte på det drivande hjulet och är därför mycket exakt även när materialet slirar. Maskinen har dessutom en sensor som känner av när materialet är slut och avslutar matningen. Dana 20/40 är trots sin smidiga storlek mycket kraftfull genom att kniven drivs med tryckluft. Kapanordningen är med sina brytare och sin placering mycket säker.

Lättarbetad programvara

I Danas programvara är det enkelt att lägga upp serier och spara materiallängder. COM-porten gör det möjligt att sköta detta från en PC. Programvaran har bland annat stöd för energisparläge, flera språk, slirfunktioner och koppling till externa enheter.

Specifikationer:
Kabelstorlek: 0,14 – 10,0 mm2
Materialstorlek: bredd (max): 40 mm, höjd (max): 20 mm
Max kabellängd: 32 m
Noggrannhet: ± 1 mm

Produktblad kabelklippmaskin Dana 20/40 (pdf)
Kom igång med Dana 20/40 (pdf)
Manual Dana 20/40 (pdf)

Säljkontakt: Tomas Svensson
E-post: tomas@tmeelektronik.se
Tele: 0486-44 39 31

Back to Top