Driving Range Smart Card

Produkten tillverkas inte längre.
Driving Range Smart Card gör golfbollshanteringen lättare både för golfklubben och spelarna. Med TME:s Smart Card kan klubben enkelt komplettera sin befintliga bollautomat med en kortläsare som ersättning till den ibland krångliga polletthanteringen. TME erbjuder alla golfklubbar ett komplett system med både kort och kortläsare – allt för att golfbollshanteringen ska bli så smidig som möjligt.

Smarta funktioner

Med Driving Range Smart Card spar golfklubben tid och får bättre möjligheter att styra besöken till golfshopen. Smart Card:s statistikfunktioner ger svar på när och hur ofta medlemmarna hämtar ut bollar. Kortet laddas enkelt i golfshopen med önskat antal uttag av golfbollar. Det kan även laddas med flera smarta funktioner som förenklar för spelarna och klubben.

Enkelt och säkert att hantera

TME erbjuder alla golfklubbar ett komplett paket – allt som behövs för att börja använda kort i stället för polletter är inkluderat. Hela systemet är lätt att installera och administrera. Borttappade kort spärras tex automatiskt när man skapar ett nytt kort. Inga särskilda åtgärder behövs göras, bara att ladda det nya kortet. Smidigt, eller hur?

Information Driving Range Smartcard (pdf)
Driving Range innehall (pdf)

Säljkontakt: Stefan Thorsson
E-poststefan@tmeelektronik.se
Tele: 0486-44 39 33

Back to Top