Swedish flag  english flag..

 

Driving Range Smart Card

TME HUVUDSIDA
 
 

Driving Range Smart Card

Enklare hantering
Driving Range Smart Card gör golfbollshanteringen lättare både för golfklubben och spelarna. Med TME:s Smart Card kan klubben enkelt komplettera sin befintliga bollautomat med en kortläsare som ersättning till den ibland krångliga polletthanteringen.

TME erbjuder alla golfklubbar ett komplett system med både kort och kortläsare.

Smarta funktioner
Med Driving Range Smart Card spar golfklubben tid och får bättre möjligheter att styra besöken till golfshopen. Smart Card:s statistikfunktioner ger svar på när och hur ofta medlemmarna hämtar ut bollar. Kortet laddas enkelt i golfshopen med önskat antal uttag av golfbollar. Det kan även laddas med flera smarta funktioner som förenklar för spelarna och klubben.

Enkelt och säkert att hantera
TME erbjuder alla golfklubbar ett komplett paket – allt som behövs för att börja använda kort i stället för polletter är inkluderat. Hela systemet är lätt att installera och administrera. Borttappade kort spärras tex automatiskt när man skapar ett nytt kort. Inga särskilda åtgärder behövs göras, bara att ladda det nya kortet. Smidigt, eller hur?

 

 

Driving Range Smart Card - Nu blir det lättare att spela Golf.

Okej, vi kan inte påverka ditt handikapp direkt. Men vi har en lösning som gör det enklare för klubbens medlemmar att träna.

 
Rekommenderat pris.... 35 000 SEK +moms

Media:
Produktblad Driving Range Smart Card (.pdf)
Driving Range innehåll (.pdf)
 
Driving Range Smart Card säljs
av TME Elektronik.
Stefan Thorsson
Tele: 0486 213 86 ankn 13
E-post:      stefan@tmeelektronik.se
 

............................................